Стефка Костадинова кара ски на Пампорово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 28.12.2007
1175
Стефка Костадинова каталяса преди купона за именния си ден вчера. Повече от четири часа шефката на ДАМС кара ски на Пампорово, където отиде за празниците със съпруга си Николай и кумовете Маринела и Ветко Арабаджиеви.

"Цял ден ми звъня телефонът с поздрави - разказа запъхтяна Стефка, която веднага след това влезе в студиото за масаж. - Ще празнувам само с кумовете и много тесен кръг близки хора. Все още не съм получила подаръци, но за мен приятелите са най-големият дар."

Стефка призна, че с компанията й не се състезавали на пистата. "Пък и смее ли някой да ме изпревари", попита тя.
С купони запомни именния си ден и помощник-треньорът на националния тим по класическа борба Стоян Добрев. Той едва устиска да е свеж за своя празник, защото преди това се почерпи с момчетата от отбора и старши треньора Братан Ценов в столично заведение. Вечерта Добрев събра приятели и роднини заедно с доктора на тима Стефан Стругаров, също именяк.



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).