Локо взима бразилец от Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 18.12.2007
3588
Водилият преди време Черно море и сега наставник на Локо (Пд) Ясен Петров е решен да отмъкне бразилеца от „Тича" Жовалдир Пирес, съобщава "Топспорт". Офанзивният играч рядко попадаше сред избраниците на Никола Спасов през есента, записвайки участие в 9 мача, като в повечето от тях се появяваше като резерва.

Южноамериканецът недоволствал от факта, че шефовете от Варна са му предлагали 10 заплати през календарната година, докато от „Лаута" се съгласили на едно месечно възнаграждение повече.

В същото време стана ясно, че ръководството на Локо (Пд) се опитва да уреди контрола с Литекс. Шефовете на "смърфовете" вече са се свързали с колегите си от Ловеч, но все още няма потвърждение, че проверката ще се състои. Пловдивчани искат срещата да бъде няколко дни преди подновяването на първенството. Срещу ловчанлии "смърфовете" възнамеряват официално да представят отбора за пролетния полусезон.

Към тима на "черно-белите" ще се присъединят петима българи и трима аржентинци, които ще останат на проби. Тези играчи ще се готвят поне три седмици, като ще участват и в контролни срещи.

Първата част от подготовката на Локо (Пд) ще бъде в Сандански от 14 януари. Тогава в тима ще се завърнат бразилците Даксон и Моралес. От 4 февруари пловдивчани ще бъдат за две седмици в Анталия.

Атанас Узунов заминава днес за Италия, където ще се срещне с шефовете на фирмата за спортна екипировка „Леджеа". От няколко месеца пловдивчани се оплакват от качеството на екипите, изпратени им от Ботуша, и следва логичната рекламация. Узунов заяви, че ще вземе със себе си мостри, които доказват дефекта.

При положение, че италианците приемат претенциите на Локо (Пд), изпълнителният директор ще поръча още екипировка за тима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).