Kолоездачите на ПКД „Цар Симеон” с нови карбонови велосипеди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:04 / 05.12.2007
1639
С чисто нови карбонови велосипеди от най-висока класа ще бъдат обдорудвани колоездачите на ПКД „Цар Симеон " за новия спортно-състезателен сезон. Ръководството на пловдивския клуб е поръчало чрез завода за велосипеди „МАКСКОМ" изработката на 12 състезателни велосипеда. Те ще бъдат закупени на префенциални цени, като лично собственикът на фирмата Максим Митков е направил голям жест към клуба и сериозна отстъпка.

„Много ни помага нашия приятел на клуба Максим Митков, който е човек отворен към спорта и колоезденето. Срещаме голямо разбиране от негова страна, за което сме му благодарни. Максим може би е единственият шеф на завод в България, който в повечето случай ходи на работа с велосипед и по-рядко с личния си автомобил", обясни изпълнителният директор на „Цар Симеон" Йордан Зашев.

9 от 12-те нови състезателни велосипеда, който ще бъдат закупени от „МАКСКОМ" са от популярната вече у нас марка „Спринт" и са от най-висока класа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).