ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Васил Найденов ще пее в чест на 100-годишнината на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 09.03.2012Коментари (95)10827
© Plovdiv24.bg
Една от легендите на българската естрадна музика - Васил Найденов, ще бъде в основата на музикалната програма навръх 100-годишнината на "Ботев" Пловдив, съобщи официалният сайт на "жълто-черните". Той ще изпълни част от своя репертоар по време на тържеството в Концертна зала на пловдивската филхармония.

Събитието започва в 17.30 часа на рождения ден на първия клуб-столетник в българския футбол - 12 март (понеделник). В музикално-сценичната част участват още Хорът на пловдивските момчета, Фолклорен Ансамбъл "Тракия" и клубът по художествена гимнастика "Тракия-Елит".

По време на тържеството ще бъдат отличени ветерани на "Ботев", които ще получат почетни знаци от ръководството на клуба.

Припомняме, че местата в залата са ограничени - 550. Официалните гости и "жълто-черните" ветерани ще заемат първите редове в Концертна зала. За членовете на Сдружение ФК "Ботев" също има обособени места, като всеки един от тях трябва да носи членската си карта, с която да се легитимира. Събитието ще бъде излъчвано на специално поставена за целта видеостена извън сградата.

След края на тържеството, в 19.12 часа небето над Пловдив ще се изпъстри от мащабна заря, след което музикалното шоу ще продължи на площад Централен, отново с участието на Васил Найденов.

Програмата в деня на вековния юбилей на "Ботев" започва в 16.00 часа в Художествената галерия, където посетителите ще могат да видят най-ценните трофеи завоювани от най-стария български клуб и неговите футболисти.

Още по темата: общо новини по темата: 50
25.10.2013
04.06.2013
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
31.05.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на forza
премахни филтъра

-2
 
 
НЕЕЕ НЯМА ДА ПЕЕ ВАСИЛ НАИДЕНОВ А КОНДИОООО ХА ХА ЕИ 4ЕСТНО ГОЛЯМ СМЯХ НО ТОВА Е балгария страната на абсурдите и ментетата АИИИИ КАНАРИИИИИ
-4
 
 
а стига бе,още не мога да спра да се смея,жълтурчета не знам ние колко ви бъзикаме,ама вашите ръководители от последните 12-13 год. направо се е*ават с вас. иначе на обещания са най-големите.
+9
 
 
Само комплексираните буфери не разбраха, че футболната среща и концертът в чест на 100-годишнината на Ботев няма да са на 12-ти март, а по-късно през тази година, когато ще има условия за провеждането им на открито. Относно това дали ще са Борусия и Пърпъл ще поживеем и ще видим, но май някои ще се пръснат от злоба и завист още в понеделник.
+12
 
 
Момчета от "Ботев",искате ли да ги оставим буферите да си коментират нашите теми?Много ще е интересно ако не им отговаряме.Явно на бавноразвиващи хора не трябва да се обръща внимание.Това е тяхната съдба-да коментират великия"Ботев"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивш отбор на Ивелин Попов пожела титулярния вратар на Ботев
Юноша на Ботев с повиквателна за националния отбор
Преди финала в Лондон: Пловдивчанин цъфна в профила на немски гранд
Официално: Арда обяви раздялата с Николай Киров
Основен футболист призна за преговори с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: