ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стигна до равенство с румънци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 15.02.2012Коментари (89)9889
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив губеше с 0:2 от румънския Делта Тулчеа, но след две реализирани дузпи през втората част успяха да се доберат до 2:2.

Титуляр за "канарчетата" започна дошлият на проби 21-годишен французин Маленга, който не показа нищо особено и бе заменен още на почивката.

Само пет минути след първия съдийски сигнал румънците успяха да поведат в резултата, след грешка на дошлият на проби в Ботев Пловдив Маленга. Французинът направи груба грешка пред наказателното поле на "жълто-черните" и позволи на Богдан да открие резултата. Десет минути по-късно Делта удвои резултата. Анри бе изведен зад отбраната на пловдивчани, излъга стража Христо Иванов и на празна врата вкара за 0:2. Ботев можеше да намали резултата преди почивката, но Петър Атанасов пропусна да отбележи, след като бе изведен очи в очи срещу стража на румънците.

След почивката старши-треньорът Милен Радуканов направи доста смени, които се отрази на играта на "канарчетата". В 60-ата минута Йордан Христов бе изведен на стрелкова позиция, но си поведе дълго топката и пропусна да се разпише. Пет по-късно Ивайло Димитров-Шведа също бе много близо до гол, но стража на румънците показа рефлекс и спаси. В 82-ата минута Ботев Пловдив намали резултата с гол на Тодор Неделев от дузпа. Минута преди края на двубоя рефера отсъди втора дузпа за "канарчетата". Зад топката застана Атанас Курдов, който не сгреши и оформи крайното 2:2. В добавеното продължение пловдивчани можеха да достигнат до пълен обрат, но Петър Атанасов не можа да намери свой съотборник в наказателното поле на противника, след като се пребори за една топка.

Следващата проверка на "жълто-черните" е събота от 15,00 часа срещу чешкия Бохемианс.
 
Ботев Пловдив: Иванов, Аргиров, Бонев, Димов, Димитров, Петров, Неделев, Христов, Маленга, Атанасов, Христов (Александров, Курдов, Рахов, Бачев, Манчев)
Още по темата: общо новини по темата: 30
18.02.2012
18.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на marakanata1978
премахни филтъра

+1
 
 
Ето,че отново почти всички коментари се въртят около ПЕТЪР(а не Петко!)Атанасов.С ръка на сърцето си признавам,че "Локомотив Пловдив Завинаги" и "loko1926" показват как трябва да се уважават и подкрепят футболисти като него,които само слепец и тотално неразбиращ от футбол запалянко могат да нарекат "бездарник".Много БОТЕВИСТИ също подкрепят Атанасов,защото виждат големия му талант.За съжаление има една групичка,която не престава да го хули след всеки мач.Виждал съм такива на стадиона и знам,че с явно задоволство посрещат всеки пропуск на Атанасов,за да могат да кажат високомерно:"Аз казах ли Ви,че нищо не става от него?".Когато той отбележи гол,ТЕ НЕ СЕ РАДВАТ!Те чакат следващия му пропуск-за тях той е по-важен.За да го оплюят отново!От такова отношение лично мен ме хваща срам,дори като гледам отстрани.А ТЕ СЕ ГОРДЕЯТ!Аз го харесах още в първия му мач с екипа на "Ботев" и продължавам да го харесвам.Нещо повече-смятам,че е един от най-важните ни и перспективни футболисти.На тези,които продължават да го хулят ще им кажа само едно:"Това момче ще ни радва много.За да изпитате и Вие радостта от играта му,забравете омразата си!Предубедеността е лош съветник."А приносът му за отбора не е малък.За да не съм голословен,ето какво казва статистиката:През есента той е един от водещите ни голмайстори с актив 3 гола(колкото и А.Курдов).В контролите досега също е водещ голмайстор с актив 3 гола(колкото има и Д.Христов) и две асистенции в добавка.Както писах и преди-посочете ми друг футболист с подобни показатели и ако решите,продължавайте да го хулите.Аз съм убеден,Петър Атанасов има голямо бъдеще и ще го докаже.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 15.02.2012 г.
+12
 
 
За Петко Атанасов откакто разбрах, че е сираче, съм се зарекъл, че лоша дума за това момче няма да кажа, така че него няма да го коментирам ... Но не мога да си обясня защо изгонихме Арфата, при положение че не могат да му стъпят и на малкия пръст в измислената А група, за Б да не говорим ... и за сметка на това идват разни туристи ... Защо?!?!?!?!?!?!?!?!
-6
 
 
Добра контрола, каквото и да си говорим.. Относно вечно пропускащият... Все някой ден ще се разбре кой толкова поддържа тоя Атанасов в отбора! С безкрайните си пропуски от година насам скъса нервите и на най-железните привърженици. Няма друг отбор и няма друго ръководство, което ще търпи толкова отчайващ футболист в състава си! Бакала ли е, Ангел ли е, Юли ли е.....друг ли е - все има някой! Колкото по-бързо тоя седне на резервната скамейка или изчезне от клуба - толкова по-добре! Заради неговото място не бяха взети други футболисти, а някой от състава си заминаха само преди седмици от клуба! Баста !!! Баста, Милене, баста шефове! Стига смешници в тоя клуб!
-3
 
 
Проблема при Петето Атанасов не е от това 4е няма късмет а проблема идва от там 4е толкова си може мом4ето... То не беше налагане то не беха 4етки на тоя неможещ футболист..слаб силен всеки ма4 е титуляр!!! само се 4удя Милен сляб ли е какъв е ...! Искаме голове и игра4и а не махленски футболист4ета !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Атанас Пашев: През ум не ми минава, че няма да вдигнем Купата! Ще има над 15 000 ботевисти в София
Махнаха емблемата на ПФК Ботев от "Колежа"
Големи премии в Ботев при спечелване на купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: