Иван Маринов: В "Локо" ще се работи по европейски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:20 / 23.08.2007
3731
В "Локомотив" ще се работи по европейски, заяви днес старши треньорът на "черно-белите" Иван Маринов по повод предстоящото гостуване на "смърфовете" в Стара Загора на местния тим "Берое".

Наставникът няма да може да разчита на наказания за тази среща  защитник Даниел Моралес. Под въпрос е и участието на нападателя Мартин Камбуров, който не е в добра физическа подготовка.

Другият нападател на "черно-белите" Владислав Златанов също не е готов на 100%. Сагата с ганайския нападател Бертран Хактам продължава. Според старши треньорът  тя трябва да приключи най-късно утре. До края на следващата седмица "Локо" ще привлече още един краен защитник, който също е чужденец.

От треньорския щаб допълниха, че  другата седмица се очаква да се присъедини кондиционният спец Трендафил Терзийски. Маринов добави, че се е подобрила обстановката в отбора след  като е дошъл новият собственик на тима Левент Назифоглу. Все още  тя не била идеална и има неща за подобряване, които обаче не зависят от новите собственици.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).