Милованович заминава за Португалия да наблюдава играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
09:57 / 29.04.2011
6652
Спортно-техническия директор на Локомотив Бранко Милованович заминава още този уикенд да наблюдава играчи в Португалия. В трансферните планове на пловдивчани за привличане през лятото са нападател от Уест Хям и играч на елитния португалски Брага. Бранко ще наблюдава крилото Хосе Луиш Мендеш Андраде. За последно по-известният с името Зе Луиш нападател се е подвизавал под наем в Жил Висенте. Той е роден на 24 януари 1991 г. в Кабо Верде.

Далеч по-впечатляваща е визитката на другия набелязан за привличане футболист от Локо. Пабло Едсон Барера Акоста е бивш национал на Мексико. 23-годишният нападател е собственост на Уест Хям. С екипа на чуковете той е изиграл 14 мача в Премиършип, но не е отбелязал гол. Още 6 срещи Пабло е изиграл за турнирите на Острова. Преди да премине на "Ъптън парк" мексиканецът е играл за родния си Унам. В 85 срещи той е отбелязал 18 попадения. За родината си е записал 31 мача за представителния тим, в които се е разписал три пъти. Той дебютира за ацтеките едва на 20 г. Преди това има 5 срещи за младежите, в които е вкарал 2 гола.

В плановете на Локо за лятна селекция са и български футболисти. С първия състав до края на сезона ще бъдат викани момчета от юношеските формации.

Източник: в. "Марица"



Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).