ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строителна фирма ремонтира стадион Ботев като дарение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:44 / 20.04.2010Коментари (84)14587
©
Днес сутринта кметът на Пловдив Славчо Атанасов се срещна с легендата на "канарчетата" Динко Дерменджиев и с домакина на стадион "Христо Ботев" Стойчо Димитров. Кметът обеща среща с двамата в събота на церемонията за предаване на стадиона от МО на Община Пловдив.

Тримата обсъдиха първите мерки за освежаване на съоръжението, които трябва да се предприемат, след като то вече е на общината. Тя осигурява спешно голямо количество райграс и тор, необходими за игрището. Славчо Атанасов е разговарял с ръководството на една от известните пловдивски строителни фирми, която под формата на дарение ще се заеме с ремонти и боядисване по фасадата на стадиона.

В бюджета на общината още в началото на годината бяха заделени пари за цялостен ремонт на плувния басейн, който е част от комплекса, както и за залата за художествена гимнастика там.

Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kortes
премахни филтъра

-4
 
 
От тук нататък всички пари вложени в стадиона край бирената,ще бъдат представяни като ДАРЕНИЕ а в същност това са си пари от общината и по-точно от джобовете на всички данакоплатци в града ни! Така беше и с парите за оградата преди 2 години,така беше и с парите за съдийски такси миналия сезон,така е и сега! Очаквайте още десетки "ДАРЕНИЯ" тепърва.докъто жълтия стадион не бъде вкаран в нормите за лиценз! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА И СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОЩЕ ПОТВЪРЖДЕНИЯ НА ТОВА МИ ТВЪРДЕНИЕ! Всичко се прави умишлено,защото тези неща се готвят отдавна за да може жълтите да почнат от Б група и БФС да няма никакви аргументи за да ги прати в зоните! Тези неща са сериозно обмислени и съгласувани на срещите с БФС и министри! Думичката ДАРЕНИЯ ще бъде ползвана масово за да нямат поводи останалите клубове да реагират,по начина по който го направиха само преди няколко дни! ЖАЛКА И ГРОЗНА КАРТИНКА! СЕГА ВСИЧКО ЖЪЛТО ЩЕ СКОЧИ С ОБИДИ И ПРОСТОТИИ НО ТОВА СИ Е САМАТА ИСТИНА! Нищо против,но така трябва да се помага на абсолютно всички! ботев Пловдив не е нищо повече от никой друг клуб в града ни и въобще в страната ни че да бъде превилигирован пред останалите! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДОЛНОТО НИ ЖЪЛТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПЛОВДИВ ПОТЪПКВА ВСИЧКО ОСВЕН ЛЮБИМИЯ ИМ ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изграждат паметник на Динко Дерменджиев - Чико на "Колежа"
Кадри от дрон: Стадион "Христо Ботев" малко преди края на етап 1
Нов в Ботев с 90 минути, отборът му влезе в опасната зона
Ботев пусна билетите за последното домакинство
Четирима от Ботев в юношеския национален отбор на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: