Жена роди момиченце в горите край Калофер и го захвърли в храстите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:01 / 08.08.2014
3910
Жена роди вчера момиченце в горите край Калофер и го захвърли в храстите. Жената е на 38 г. и е работила в Интендантско обслужване. Тя излязла неочаквано от работа, вървяла е в гората километри наред. Колежките на шивачката споделят, че вчера през пет минути ходила до тоалетна, а всъщност раждането било започнало. Родила е рожбата си, после се е върнала в Калофер. Отишла е на центъра на градчето цялата в кръв и се строполила на земята. Местни хора са я видели, веднага извикали линейка. Родилката била откарана в АГ отделението на карловската болница. Въпреки, че отричала, лекарите установили скорошно раждане.

После жената признала, че е изоставила бебето си. Полицаите претърсили района и открили мъртво момиченце. Съдебните медици установили, че то е живяло около 15 минути след раждането си. Установява се дали е починало от естествена смърт или е било убито.


Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата
След сигналите за насилие във Велинград, прокуратурата се задейст...
Кметът на наводнено село в Карловско: Страхът присъства
Община Карлово настоявала за "спешна" среща с правителството и от...
Родопската теснолинейка е уникална атракция, може да се заснеме в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).