Разтърсващо предложение за брак! Гонка, удари и много адреналин

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
10:42 / 29.03.2019
14809
Една млада двойка никога няма да забрави датата 22 март 2019 г. Plovdiv24.bg ви представя историята на Теодор Димитров и Румяна Иванова от Асеновград. Ето и разказа им:

Нашата любовна история започна преди 9 години. И на Първа пролет на 22.03.2019г. се случи нещо неповторимо, удивително и вълнуващо събитие в нашия живот. Изживяхме едно уникално само по себе си и запомнящо се събитие, а именно предложение за брак.

Едно предложение различно от всяко друго, изпълнено с адреналин и емоции, разчупващи всякакви стереотипи. Този наш момент е запечатан във видеоклип.

Именно поради тази причина се обръщаме и към Вас, с идеята вълнуващото ни изживяване да докосне колкото се може повече хора, да покаже силата на любовта, да вдъхнови и окуражи всяка една влюбена двойка към тази крачка, да спомогне за възобновяването на брачните традиции.

Ние сме сигурни, че всичко това може да се случи чрез една уважавана с многобройни читатели медия като Вашата, бихме се радвали ако споделите с вашите читатели видеоматериала.

Ситуацията се разиграва в Асеновград до пазара. Сюжетът е следния - 5 моториста и хора от една кола стоят и си говорят, в следващия момент аз минавайки оттам ги виждам, спирам и им казвам нещо на въпреки от нищото. Те се ядосват и тръгват да ме преследват. Следва къса гонка. После колата, от която се снима клипът ме засича и ме спира. Слизайки всички от превозните средства започват да ме налагат, а нищо неподозиращата Руми се опитва да ме спаси - до момента в който багажникът не се отваря и вижда букета.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).