Пилоти от Графа показват умения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:47 / 28.08.2018
4395
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев днес ще наблюдават на зенитния полигон на ВВС "Шабла“ подготовката на екипажи от състава на Военновъздушните сили.

От вчера в района на полигона пилоти на изтребителите от състава на авиобаза Граф Игнатиево провеждат полети за изпълнение на експериментални и бойни стрелби. Полетите се изпълняват с излитане и кацане от летище Граф Игнатиево. Ръководител на стрелбите е командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден генерал Димитър Петров. 

В тренировъчните полети на изтребителната авиация в района на зенитния полигон "Шабла“ участват и екипажи на Су-25 от състава на Базата за предно разполагане – Безмер. Пилотите на щурмовата ни авиация провеждат морска подготовка, като изпълняват полети на малка и пределно малка височина от летището в Балчик.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).