Кола падна в Чая, шофьорката оцеля по чудо след поредица каскади

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:51 / 11.06.2014
4090
57-годишна жена като по чудо се е разминала със смъртта, след като днес на завой автомобилът и поднесъл и е паднал от около 30 метра в река Чая, казаха от полицията и от пожарната. Тя е била много уплашена, няма счупено по нея или сериозно травми, има натъртвания.

Пътят Асеновград - Чепеларе, на който е станал инцидентът, е бил мокър от дъжда. Пежото, в което шофьорката била сама, е поднесло на завой и полетяло в реката. Жената е слизала от Родопите към Асеновград.

След като поднесъл, автомобилът започнал да се върти, разрязал мантинелата и "кацнал" на подпорната стена. След това колата се наклонила, полетяла в пропастта и паднала на брега на реката.

Малко след това шофьорката сама се обадила за помощ, на място спешно пристигнали полиция, пожарна и "Спешна помощ". Единствената по-сериозна травма е болка в гърдите, но според първоначалните прегледи не е опасна.

"Чудо е, че изобщо жената е оцеляла", коментираха от КАТ. Преди няколко месеца по идентичен начин, падайки в река, загина бизнесмен от Асеновград.



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).