Кандидат-депутати от ГЕРБ посетиха Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:47 / 27.09.2014
3586
Кандидатите за народни представители от листата на 17 МИР Пловдив област Ангел Ангелов, Анести Тимчев, придружавани от водача на листата Методи Андреев и областния координатор Здравко Димитров се срещнаха със служителите на фирмата за найлонови изделия на Георги Мараджиев в Стамболийски. 

С тях бе и общинският ръководител на ГЕРБ Стамболийски Никола Дочев и кметовете на селата Марково и Дедево, които също са членове на ПП ГЕРБ. Гостите се представиха лично пред повече от 80 работници и дадоха яснота за управленската програма на ПП ГЕРБ. 

Методи Андреев обясни накратко какво се случи с държавата при управлението на Орешарски - спряха еврофондовете, понижи се кредитният рейтинг на България, загубихме доверието на европейските институции. След това призова хората да гласуват, да гласуват за ПП ГЕРБ на 5-ти октомври, за да има шанс България да се отлепи от дъното и да се стабилизира. 

"Само отговорна партия като ГЕРБ може да върне доверието на европейските партньори на страната ни", бе категоричен Андреев. 

Здравко Димитров също подкрепи думите му и призова служителите да бъдат активни и да гласуват разумно и по съвест. Само с убедително мнозинство в парламента ще имаме отново пари от Европа, добави Димитров.

Към работниците се обърна и общинския ръководител на ГЕРБ Стамболийски Никола Дочев, който уточни, че за да се довършат проектите, вече започнати в града, трябва да върнем доверието на Европа. В края на срещата на въпрос какво е мнението на кандидат -депутатите за присъединяването на село Цалапица към община Стамболийски, Здравко Димитров обясни, че това може да се реши само с референдум. 

Ако това се случи той ще настоява в парламента гласът на жителите на двете общини да бъде чут. След срещата в предприятието за найлони, гостите, към които се присъедини и кандидатът за депутат Христо Грудев, изгледаха с интерес концерта на групите за народни танци "Траке" и "Южняче" в читалище"Н.Й.Вапцаров", с ръководител Жанета Иванова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (486):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
31.03.2016 Глобиха студент с 1 000 лв., гласувал два пъти на изборите
28.04.2015 Сметната палата и НАП започват проверки на "България без цензура" и "Атака"
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
26.01.2015 Словесни престрелки между БДЦ и ББЦ в Пловдив
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).