Жена обра пациент по време на операция в пловдивска болница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 31.12.2020
13011
Полицията задържа 57-годишна жена от Стамболийски, извършила кражба на сумата от 1 000 лв. Парите са собственост на пациент в пловдивска болница. Малко преди Коледа 84-годишен мъж постъпил в отделение за съдова операция, като бил приготвил необходимата сума за лечението.

Парите и личните вещи били описани в протокол, както изисква вътрешният правилник на отделението. След операцията състоянието на пациента рязко се влошило и се наложила втора интервенция, по време на която били откраднати парите.

Сигналът за кражбата е подаден от лекар в отделението. В хода на работа е бил разпитан целият дежурен екип, иззети са и записи от видеокамери, които са документирали действия на жената.

След задържането тя е направила самопризнания за механизма, по който е извършила деянието, а парите са възстановени. Справка в масивите на МВР сочи, че задържаната е криминално проявена по линия кражби, а деянията са извършени през 2004 и 2013г. И по двата случая са работили служители на ОД на МВР Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).