Затварят още една улица в центъра на Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:30 / 01.10.2020
4866
Движението на пътни превозни средства по ул. "Авксентий Велешки“ в участъка от ул. "Гладстон“ до ул. "Драган Цанков“ се спира тази вечер от 17:00 до 22.00 часа. Това съобщиха от ОП "Организация и контрол на транспорта“.

Причина за временната организация  е тържественото отбелязване на Международния ден на музиката и началото на новия сезон на Опера Пловдив с празнична гала "Сърцето на Пучини, силата на Верди“, което ще се състои на открито пред Дома на културата "Борис Христов“.

Маршрутите  на автобусни линии  №1, 11 и 27 от вътрешноградския транспорт   се променят, както следва:

Линия №1 (АПК "Тракия" – кв. "Коматево"): от ул. "Васил Левски“ – наляво по бул. "Дунав“, надясно по бул. "Цар Борис III Обединител“, наляво по бул. "България“, надясно  по моста на Адата, бул. "Шести септември“, наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Христо Ботев“, Бетонния мост и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока:  направо  по бул. "Христо Ботев", наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по моста на Адата, наляво по бул. "България“, надясно по бул. "Цар Борис III Обединител“ и по маршрута , утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №11 (Биомашиностроене – Митница): направо по бул. "България“, надясно  по моста на Адата, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Христо Ботев“, Бетонния мост и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: направо  по бул. "Христо Ботев", наляво бул. "Източен“, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по моста на "Адата“, наляво и направо по бул. "България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №27 (ЗХА "Родина" – кв. "Коматево"): от бул. "България“ – наляво по моста на Адата, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по бул. "Източен“, направо по бул. "Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: направо по бул. "Христо Ботев“, наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Шести септември“ , наляво по моста на Адата, надясно по Рогошко шосе и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Шофьорите на автобусите а предупредени да спират на всички обозначени спирки по променените маршрути.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).