Засилена охрана в КСУ "Княгиня Мария Луиза" след снощния инцидент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:51 / 30.06.2020
8290
Охраната на Комплекса за социални услуги "Кн. Мария Луиза" е засилена след снощния инцидент там. Още от снощи работят психолози с децата. Това съобщи заместник-кметът на Община Пловдив по социални дейности Анести Тимчев.

По данни на полицията снощи 33-годишен мъж прескача оградата и напада 17-годишна възпитаничка на центъра, от която има дете. По-късно нападателят се хвърля от висока жилищна сграда в Пловдив и загива. Веднага е повикана линейка и момичето е настанено в болница.  Направени са му две операции в областта на гърдите и корема. Засега няма опасност за  живота му, но се правят допълнителни изследвания.

Кметът Здравко Димитров е информиран още снощи за случая от Анести Тимчев и директорката на комплекса Дарина Кукева, която днес е в болницата при пострадалото момиче.

"Психолози вече работят с възпитаниците на Центъра за настаняване от семеен тип, още сутринта бяха набелязани мерки за засилване на охраната на комплекса заедно със заместник-кмета по сигурността Йордан Ставрев и с началника на Шесто РУП Николай Кирков. Имаме пълното им съдействие, за да не се създаде допълнително напрежение", коментира Анести Тимчев.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
30.06.2020 Млад мъж е открит мъртъв в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).