Залесяват алея от червенолистни дръвчета в Ротари парк в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
06:30 / 11.11.2020
3349
Инициатива под надслов "Да засадиш дръвче" ще се проведе днес от 11,00 часа в парк "Ротари", съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров. Съпричастност към събитието, организирано в социалната мрежа от Иван Маринов и Димитър Михов, вече изразиха много граждани.  

"Сигурно сте чували да казват, че ако не си посадил едно дърво, все едно не си живял. Затова ще се съберем на 11.11.2020 пред Ротари парк  "Тракия" да създадем нашата алея от червени декоративни сливи. И тъй като бройката от 70 дръвчета никак не е малка, то ние разчитаме на вашата съпричастност и участие", призоваха организаторите преди събитието.

Фиданките са дарени от фирма SB Tech, а инициативата се осъществява с подкрепата на кметството в "Тракия" и ОП "Градини и паркове". Събитието на открито ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).