Военни самолети и вертолети ще летят на малка височина над Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
06:00 / 19.10.2020
8616
Днес от 16:30 ч. до 18:00 ч. на площад "Централен“ в Пловдив ще се проведе Национална информационна кампания "Бъди войник“ на министерството на отбраната. В нея участват формирования от Военновъздушните сили, Съвместното командване на специалните сили, Сухопътни войски, Военноморски сили и Военна полиция.

Кампанията цели професионално ориентиране на българските младежи и девойки относно възможностите за кариерно развитие в Българската армия.

На статичен показ ще бъде изложена военна техника, въоръжение, специално оборудване и екипировка от видовете Въоръжени сили. Пловдивчани и гости на града ще могат да наблюдават атрактивни авиационни демонстрации на самолети и вертолети от състава на българските Военновъздушни сили, както и специални техники и бойни умения на военнослужещите от Специалните сили.

Кампанията се организира през месец октомври по повод отбелязването на празника на българските Военновъздушни сили и Деня на парашутиста.

Уведомяваме гражданите на Пловдив, че във връзка с провеждането на динамичен показ самолети и вертолети ще изпълнят полети на малка височина над площад "Централен“ за времето от 17:00 ч. до 17:20 ч.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).