Викове и черен дим в Кючука! Жена сътвори голяма глупост, после изключи бушона

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
11:31 / 11.01.2022
12902
Жена оставила включен електрически котлон днес преди обед в дома си на улица "Даме Груев" и излязла до магазина. По изплашените викове на съседи и гъстия дим, излизащ от прозорците на жилището и на 6 етаж, разбрала, че апартаментът й гори.

Съседите веднага подали сигнал на телефон 112. Черният дим не успял да уплаши собственичката на имота, която веднага се прибрала в дома си и изключила предпазителите на електрическото табло, за да предотврати по-големи щети.

Пристигналият екип на Втора служба овладял огъня изключително бързо. Унищожени са само част от домакинските електроуреди и дограмата на терасата, където е бил разположен кухненски кът.

Бързата реакция на огнеборците е спасила имота, но пожарникарите са категорични, че с адекватната си реакция жената им е помогнала много, изключвайки предпазителя на жилището.

От РДПБЗН Пловдив напомнят да не оставате без наблюдение включени, работещи електроуреди в домовете си, тъй като бедата се случва за секунди.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).