В Пловдив са задържани трима мъже

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:46 / 25.01.2021
19436
Петима мъже са в ареста за притежание на наркотици. Престъпленията са извършени на територията на Пловдив и Карлово. Двама мъже от село Ведраре са задържани при акция по линия наркоразпространение  от карловските криминалисти.

Служителите на реда проверили жилище в комплекс КТЗ, обитавано от лицата и при последвало претърсване открили и иззели различни количества и видове високорискови вещества. За да прикрие престъпната си дейност 27-годишен обитател на проверяваното жилище изхвърлил през терасата полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество, наподобяващо амфетамин. При последвал обиск в стая на имота били намерени 15,60 грама марихуана и амфетамин с тегло 0,395 грама.

В жилището се намирал и по-младия мъж, а при  личен обиск от него били иззети наркотични вещества, наподобяващи хашиш и амфетамин. При претърсване в стаята му са открити и гриндер, 8,82 грама амфетамин, 4,11 грама хашиш и марихуана с тегло 0,416 грама. Първоначално мъжете са задържани за срок до 24 часа, а в последствие с постановление на РП Пловдив и за 72 ч.  

За притежание на наркотици в ареста на Второ и Трето РУ са задържани трима мъже, а под надзора на компетентната прокуратура са започнати бързи производства. Във връзка с провеждане на специализирана акция за противодействие разпространението на наркотични вещества в предиобедните часове на 21 януари е задържан 33-годишен криминално проявен  и осъждан пловдивчанин. В дома му е открит амфетамин с тегло 0,130 грама.

Автопатрул на Трето РУ извършил проверка на 32-годишно лице, спряно при обход, на територията на кв. "Гагарин". При личен обиск от мъжа била иззета синтетична дрога-  0,342 грама пинака. При последвала проверка на друга улица в обслужвания район – "Подофицер Георги Котов“, униформени от Трето РУ извършили обиск и открили наркотици и в 21-годишен младеж. От лицето е иззета марихуана на глави с тегло 6,916 грама.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).