В Пловдив движението било на принципа "Докато нещо не се случи - да се оправят, а ако се случи - ще му мислим"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
14:53 / 23.02.2022
17449
За сериозен проблем със слизащите по Бетонния мост от бул. "Македония" към бул. "Христо Ботев" и завиващи наляво по ул. "Авксентий Велешки" сигнализира пловдивчанин. Ето какво написа Красимир Каракашев във Фейсбук: 

"Толеранс, толеранс, колкото си толерантен?

Водачите, слизащи от булевард "Македония", не може след мантинелата веднага да отидете в най-лявата пътна лента по посока на движение. С тази маневра задръствате две пътни ленти. На всичкото отгоре сте без предимство и е въпрос на толерантност да ви пуснат. Това е спрямо Закона за движение по пътищата и съществуващите правила на този пътен възел.

Водачите, които преминават по булевард "Христо Ботев" в посока Сточна гара, са с предимство при престрояването си в дясна пътна лента.

Разбирам ви, че ако няма толерантност, всички вие ще стоите на моста и ще чакате. Трябва ли да се стигне до удар на ламарини или скандали, викове и крясъци, които със сигурност ще направят тапа, за да продължи всеки по пътя си.

Бъдете толерантни и се поставете на мястото на другия. Не бъдете нагли, защото, щом пускаме един или двама, не означава, че трябва да пусна цялата колона аз или други колеги.

КАТ-Пловдив, ваш патрул всяка сутрин е позициониран на 200 метра преди въпросния участък с пусната сигнализация. Защо е там и каква е нуждата от този автомобил там сигурно и Господ не знае.

Убеждавам се, че движението в този град е на принципа: докато нещо не се случи - да се оправят, а ако се случи - ще му мислим. Все някой е виновен"

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).