Трима дрогирани водачи посрещнаха 16 ноември в полицейския арест

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:21 / 16.11.2020
1478
Трима дрогирани водачи посрещнаха 16 ноември в полицейския арест- двама от тях са управлявали превозни средства на територията на Пловдив, един е установен в Житница.

В обедните часове на 15 ноември екип на група «Сигма» спрял за проверка водач на лек автомобил "Нисан" на територията на град Пловдив. По надлежния ред с техническо средство било установено, че 32-годишен мъж от Асеновград шофира под въздействие на канабис. Водачът е задържан в ареста на Четвърто РУ, а по случая е образувано бързо производство.

Малко след 23 часа същата вечер автопатрул от Четвърто РУ е установил  и задържал още един дрогиран водач на територията на града. 29-годишен мъж от Раковски управлявал БМВ след употреба на амфетамин. Проверката е извършена на булевард "Шести септември".  

Бързо полицейско производство за извършено престъпление по чл. 343 Б ал 3 от НК е започнато и от служители на РУ Хисаря. В следобедните часове на неделния ден на улица "Първа" в село Житница е проверен водач на лек автомобил Мерцедес, който пътувал към село Калояново. Превозното средство било управлявано от  21-годишен, а тестът с драг чек отчел положителна проба за наличие на амфетамин и метамфетамин. Водачът е дал кръвна проба за изследване в филиал на ЦСМП Хисаря.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).