Трима дрогаджии търкат наровете по арестите в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:15 / 23.07.2020
2753
Трима души са били арестувани от служители на реда заради притежание на наркотици през изминалите дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В сутрешните часове на 21 юли на бул. "Васил Априлов" , служители на Второ РУ са задържали 47-годишен пловдивчанин в момент на продажба на метадон. Те веднага посетили и дома му на ул. "Киев" в квартал Каменица, където намерили вързопи съдържащи наркотичното вещество "пинака" с тегло 0,29 гр и стъклени шишета с метадон - 68 мл. Извършителят на престъплението е задържан за срок до 24 часа, започнато е бързо производство.

В ареста на Шесто РУ за притежание на наркотици е задържан 49-годишен, криминално проявен мъж. В хода на проведена специализирана полицейска операция е извършена проверка в дома на лицето на улица "Джебел" в квартал Столипиново. В помещения са открити и иззети 51 броя найлонови пликчета завързани на възел в единия край, съдържащи зелена тревиста маса - психоактивно вещество е "бонзай" с общо тегло 4,84 гр. Лицето е задържано за срок до 24 часа, започнато е бързо производство.

В хода на работа по работа по линия разпространение на наркотични вещества на територията на гр. Сопот е извършена проверка на 18-годишен младеж. При личен обиск от младия мъж е иззета марихуана с тегло 0,373 гр. По случая е започнато бързо производство. Извършителят на престъплението е задържан в ареста на РУ Карлово.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).