Той ограби спяща двойка в Кючука

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
07:46 / 17.07.2020
3349
Многократно осъжданият на затвор Красимир Мишев се изправи пред съда, заради  ново провинение. Рецидивистът ограбил спяща двойка в квартал "Кючук Париж", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На 10 юни миналата година, подсъдимият е нахълтал през незаключената врата на дома на Цонка Млъзева в "Кючук Париж", която живеела съвместно с Николай Бодурски. Докато собствениците на жилището спят, крадецът задигнал дамската чанта с портфейла и банкова карта на жената, както и 100 лева, които били на Николай. Всичко възлиза на обща стойност 470 лева. По-късно Мишев изтеглил и 400 лева от дебитната карта на Цонка.

вчера Красимир се изправи пред съда, като призна изцяло вината си и фактите в обвинителния акт. За това и делото се гледа по съкратената процедура без разпит на свидетели.

"Признах повече, отколкото са ме питали. Искам по-бързо да бъда осъден и да се приключва", заяви лаконично крадецът и категорично отказа да дава обяснения.

Пострадалата Млъзева пожела да бъде конституирана като граждански ищец и подсъдимият да и изплати обезщетение в размер на 700 лева.

Прокуратурата поиска затвор за Мишев при първоначален строг режим, тъй като в миналото бил осъждан още 3 пъти. 

Съдът осъди престъпника на 2 години лишаване от свобода при първоначален строг режим и 400 лева глоба. Също така и да изплати гражданския иск на пострадалата Цонка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).