Той е само на 42 години, но отново влиза в затвора при строг режим

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:19 / 11.01.2023
10236
Цветелин Кашкавалов получи днес поредната си присъда и отново влиза в затвора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 42-годишният мъж от Стрелча се призна за виновен по обвинение в опит за кражба и постигна споразумение с Окръжна прокуратура - Пловдив.

Тъй като е с лошо криминално минало, Кашкавалов бе осъден днес на 3 години зад решетките, при строг режим. Ще трябва да плати и разноски по делото в размер на 180 лв. Той бе доведен с белезници в съдебната зала, защото е с постоянна мярка за неотклонение от 15 юни 2022 година. Пострадалата жена Мария Йорданова не пожела да присъства на делото и да чуе присъдата на Кашкавалов.

Обвиняемият се затрудни на въпроса на съдийката с какво образование е. Той първо каза "мисля, че средно", но след като го попитаха до кой клас е учил в училище, отговори "до осми клас". Разказа, че има малко дете на година и половина, но е безработен, защото в Стрелча нямало никаква работа. "Там вече ходят само на СПА по хотелите", уточни 42-годишният мъж, преди да го отведат към затвора.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).