Суперприятна изненада за жители на "Смирненски"

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
11:36 / 15.04.2019
4583
"Серенада-изненада“ се нарича събитието, което подготвя екипът на предаването "Ася в страната на талантите“ от Пловдивска обществена телевизия в романтичния месец април. На 17 април (в случай на лошо време – 18 април), от 19.00 часа изненадата под формата на концерт-серенада ще бъде сътворена в един от пловдивските квартали.

През месец март първата серенада беше отправена като дар към жителите на район "Централен" в междублоковото пространство на ул. "Капитан Райчо“.

През април към "добросъседство“ ще бъдат приканени хората от квартал "Христо Смирненски“. Идеята е да се възвърнат добрите традиции на общуване в квартала, и то по много приятен начин – чрез устройване на серенада под прозорците на блоковете. Защото да сме съседи е нещо повече от това да сме врата до врата с някого, да делим разноски по входа на блоковото пространство, или да се разминаваме безмълвно в коридора... Съседът е повече от роднината, това е всеизвестен факт!

Но дали общуваме помежду си? Не се ли затворихме много зад вратите на апартаментите си, в последно време... Не се ли отчуждихме...

Форматът "Серенада“ създава една непринудена атмосфера, в която всеки може да се почувства приятно, да изживее хубави емоции с хората от блока и с участниците в събитието.

Във второто издание на "Серенада-изненада“ са поканени талантливи и обичани изпълнители – Конушенски народен оркестър, с ръководител Никола Илиев, народната певица Таня Досева, пеещият полицай Любен Петров, поп изпълнителката Vessi Jay; Фолклорен танцов клуб "2/4“ и други.

Водещ на романтичната вечер е Ася Антонова, а събитието се заснема и излъчва по ПОТВ. "Серенада-Изненада“ се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Календара на културните събития на града за 2019 година.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).