Стоян Алексиев: Гражданите в "Северен" са изключително съвестни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:58 / 07.10.2020
2020
179 кг пластмасови капачки предаде кметът на "Северен" Стоян Алексиев, събрани в администрацията на района. С капачки започнаха да се пълнят и металните сърца, поставени на 3 места в район "Северен"-в парк "Надежда", пред Пешеходния мост до парк "Моливчета" и в парк "Рибница".

"Благодаря много на гражданите, които с грижа и съвест се отнасят към опазване на околната среда. За пореден път жителите на "Северен" доказаха своето сериозно отношение към проблема. Чистотата на района трябва да бъде приоритет за всеки гражданин, ако искаме да се радваме на едно по-приятно и зелено място за живеене", заяви Стоян Алексиев.

Със събраните средства от преработката на рециклируемите материали ще се закупят още няколко метални сърца за капачки, които ще се монтират на територията на района.

При набиране на по-голяма сума, парите ще бъдат използвани за облагородяване на детски площадки, паркове, междублокови пространства и  укрепване на детски съоръжения в "Северен".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).