Стартира кампания, в която пловдивчани посочват истински добри хора

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:45 / 08.06.2021
2126
Кампанията "Пловдив - град на доброто" стартира днес със своето 10-о юбилейно издание, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Целта на проявата е да отличи истински добри хора, които напълно безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на нашето общество.

"Пловдив - град на доброто“ се провежда под патронажа на кмета Здравко Димитров и в партньорство с Национален алианс на хора с редки болести и Професионална гимназия по хранителни технологии и техника /ПГХТТ/.

"Тази година в кампанията отново ще има 4 категории - образование, социална дейност, добротворчество и градско развитие. Сайтът на кампанията е отворен и всички пловдивчани, които желаят, имат време до 15 юни да номинират своите фаворити. След това компетентно жури ще извърши оценката и на 22 юни от 16 часа ще извършим награждаването във Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина. Призовавам всички пловдивчани да се възползват от възможността да номинират хора, които всеки ден вършат добри дела", заяви по време на откриването на кампанията зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков.

Гледайте в прикаченото видео още подробности за "Пловдив - град на доброто"!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
2130 пловдивчани имат възможност да изпитат напълно непозната тръ...
Започна транспортирането под полицейски съпровод на машините за г...
На 27 км от Пловдив: Едно от най-уникалните места на света с крис...
В Пловдив отпразнуваха края на 17-годишна сага по нетрадиционен н...
Днес маршрутът на автобусна линия 116 ще е друг
За кратко ограничават движението пред кметството в "Източен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).