След употреба на наркотици и обиск пловдивският бохем Тоно Терзиев се озова в ареста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:59 / 29.12.2020
88954
В ареста е задържан Тоно Терзиев, управлявал "Порше" под въздействие на кокаин, а при последвал обиск на два адреса, които мъжът обитавал са иззети незаконно притежавани оръжие и боеприпаси. В следобедните часове на днешния ден автопатрул на Трето РУ спрял за проверка лек автомобил Порше Кайен, управляван от Тоно Терзиев, от гр. Пловдив. След извършената проверка за употреба на наркотични вещества от страна на водача е установено с техническо средство, Drug Check 3000, че мъжът управлява превозното средство под въздействието на кокаин.

По случая е образувано ДП по описа на Трето РУ. При последвалите процесуално следствени действия- претърсване и иземване на обитаван от мъжа адрес на бул. "Източен " в Пловдив служителите на реда открили ловна карабина "Бергара" със заглушител и боеприпаси за нея. След извършената проверка е установено, че задържания не притежава разрешение за носене и съхранение на откритото в жилището му оръжие. В хода на работа е установено, че задържания мъж обитава и друг адрес на територията на село Скобелево.

При последвала проверка на адреса в селото са открити и иззети множество боеприпаси за друг вид огнестрелно оръжие, също държани незаконно. Тоно Терзиев е известен в Пловдив с бохемския си начин на живот, с демонстрацията си на благосъствояние, употребата на наркотици. Според запознати задържаният често е потъпквал закона с посещенията си на ловни излети, без да е законен ловец. Баща му Ангел е един от най приближените на известно лице от родния ъндърграунд Румен с прякор Козела, от където са и протекциите на Тоно. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).