Славчо Атанасов: Как Симеонов да подаде оставка при положение, че в Пловдив протестираха 6 човека?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:03 / 02.11.2018
11741
"Не виждам сериозни основания Валери Сименов да си подаде оставката". Това обяви депутатът  от "Обединени патриоти" и бивш кмет на Пловдив Славчо Атанасов в интервю за "Канал 3" по повод исканията за оставката на вицепремиера. "Уважавам исканията на майките. Безспорно имаше неправилен изказ в неговото изявление. После г-н Симеонов се извини. Но най-важното, което и ако щете в чисто морален аспект, за което той се обвинява е, че той беше в основата на подготовката на тези закони, които тотално решават проблемите на тези майки с дечицата, които са увредени. Той беше в основата на подсигуряване на тези 150 милиона за майките. Това е истината – всеки прави неправилни изкази, като психолог го казвам", обяви Атанасов.

"Моите уважения към майките, но този протест не е масов", обясни още народният представител от НФСБ. Той бе категоричен, че протестът вече се е политизирал. "Просто протестът напоследък се изроди, защото се видя, че участват политически активни хора", коментира народният представител .

"Не виждам повод един вицепремиер да си подаде оставката, когато протестът в София е не повече от 50 човека, в Пловдив вчера бяха 6 човека на протеста, а във Варна бяха 4", заяви още Славчо Атанасов.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).