Силвия Лулчева и Асен Аврамов водят театрални работилници на 24-ата "Сцена на кръстопът"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 18.08.2020
1727
Две любопитни театрални работилници - "Смеха на сълзата" с актрисата Силвия Лулчева и "Думи в действие" на композитора Асен Аврамов, включва тазгодишната програма на фестивала "Сцена на кръстопът". Първата ще се проведе от 12 до 14 септември включително от 11 часа в Камерната зала на Драмачния театър. Втората е в периода от 17 до 19 септември включително отново от 11 ч. в Драмата.

Записването за театралните работилници става на имейл scenapv@abv.bg, а организаторите обещават вълнуващи моменти с едни от най-знаковите творци в българския театър в лицето на Силвия Лулчева и Асен Аврамов. 

Припомняме, че тази година "Сцена на кръстопът" започва на 11 септември и още на старта ще почете патрона и основател проф. Стефан Данаилов. От 19,00 часа е откриването на барелефа, поставен на фасадата на Камерната зала на Драматичния театър, която вече носи неговото име.

Фестивалът продължава с поредица от събития – премиери на книги, прожекции на филми, дискусии, в периода до 21 септември, когато е официалното закриване със спектакъла "Аплодисменти за Стефан Данаилов" на студентите от последния клас на професора в НАТФИЗ. 

Всички прояви, освен спектакълът на закриването, ще са с вход свободен, но с предварително получени от касата пропуски с цел спазване на противоепидемичните мерки заради разпространението на COVID-19  и ограничението за посетители на културни събития. За представлението на студентите на Ламбо билетите ще струват по 10 лева.

Продажбата на билети и раздаването на пропуски ще стартира на 1 септември, вторник, на касата на Драматичен театър Пловдив от 11 часа. Мотото на 24-ото издание на "Сцена на кръстопът" е "Театъра-Гордостта".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).