Сигнал: Мързелив шофьор на "Чистота" затвори цяла улица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:43 / 28.07.2020
4539
Поредната глупост на общинско предприятие "Чистота" - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Даваме му думата сега: "Здравейте, вчера, минавайки по улица "Сава Муткуров" (както повечето знаят, тя е еднопосочна), стигайки до средата на улицата, пред мен имаше камион на общинското предприятие "Чистота", който извършваше почистване на контейнерите.

Нямаше да има никакъв проблем, ако камионът не беше влязъл в насрещното движение, с което бе блокирал движението и нямаше как да се мине. Слязох и попитах най-учтиво господина защо са влезли в насрещното, вместо да влязат оттам, откъдето аз и още няколко коли след мен, при което той с груб тон ми заяви, че в края улицата била разкопана и нямало откъде да минат, плюс това улицата била затворена, къде съм бил тръгнал.

Първо, улицата не е затворена, временните знаци са премахнати и поставени на тротоара. Второ, отдавна разкопаното в края на улицата е оправено и оттам се минава абсолютно спокойно. Заради мързела и безхаберието на водача на товарния автомобил няколко коли бяхме принудени да търсим начин да излезем от улицата, защото господинът караше срещу нас най-спокойно. Много моля компетентните органи в лицето на КАТ и общинското предприятие да вземат отношение по казуса и шофьора, нарушаващ правилата за движение по пътищата, да бъде санкциониран. Прикачвам и снимки".

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).