Роми "изправиха" завой с бясна скорост и почти влязоха в заведение с автомобила си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:11 / 07.02.2009
8370
Шофьор реши да се прави на каскадьор и влетя върху външните маси на заведение. Свидетели на инцидента заявиха специално за Plovdiv24.bg, че снощи около 22:30 БМВ е влязло в завоя по бул."6-ти септември" след площад "Шахбазян" с висока скорост, излетяло е на тротоара и е помело външните маси на кефене "Сини очи". Само късметът, че студеното време оставя външните маси без клиенти е причина да няма пострадали от инцидента.

От заведението съобщиха пред репортер на Plovdiv24.bg, че работното им време през зимата е до 22:00 ч. и инцидентът се е случил след като кафенето е било вече затворено. От там заявиха, че след като управителят им е бил повикан на мястото на инцидента снощи се оказало, че автомобилът е бил управляван от младеж от ромски произход, като в колата са се возили други двама, също от ромски произход. Автомобилът се е движел с доста над 100 км/час, което и причина да не успеят да вземат завоя и да разбият на трески външните маси на заведението. От там уточниха още, че лятно време работят до 23:00 ч. и ако това се бе случило тогава и имаше хора на външните маси, е почти сигурно, че щеше да има сериозно пострадали.

Автомобилът бе вдигнат преди малко от полицията. От пресцентъра на ОДП Пловдив обаче остават безмълвни за нелепия инцидент, който по чиста случайност е завършил без пострадали.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).