Регионален съвет за развитие на Южен централен район в Пловдив

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 25.06.2019
1551
Днес от 11:00 часа в Университета по хранителни технологии - Пловдив, Аудитория "Хоризонт“, Блок 2 (вход от ул. "Янко Сакъзов“) ще се проведе 41-то съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район под председателството на Здравко Димитров - Областен управител на област Пловдив. На заседанието ще присъстват заместник-министри и представители на министерства, областните управители на областите от Южен централен район, кметове и представители на общините от района за планиране, ръководители на управляващите органи на оперативните програми, представители на синдикални и браншови организации и на НПО.

На заседанието ще бъдат представени: Напредъкът на проекта за водоснабдяване от каскада "Въча“; Годишен доклад за наблюдение на изпълнението на Регионалния план за развитие на Южен централен район 2014-2020 г.; Актуална информация за изпълнението на операциите и предстоящи процедури по оперативните програми, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) за периода 2014-2020 г.; както и проектът STOB regions - унаследяване и трансфер на бизнес, съфинансиран от програма ИНТЕРРЕГ Европа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).