Разюздан купон след концерта на "Планета" в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:13 / 07.12.2019
30401
Зрелищно афтърпарти си спретнаха чалгата! След  концерта в Колодрума изпълнителите се пръснаха из заведенията на Пловдив. Тони Стораро, Мария и Деси Слава заедно с шефа си Митко Пайнера отидоха на гръцки ресторант и поръчките от огромни плата заваляха. Стораро взе със себе си и сина си Емрах. Свидетели разказват, че Деси Слава не хапнала нищо. Певицата призна наскоро, че ще вземе драстични мерки да отслабне. 

Истинската веселба настъпва в чалготека, която е в близост до ресторанта. Там Мария буквално къса синджира на благоприличието и покачва градуса на купона, като аха да си съблече блузата.

Илиян Тупалката още повече нахъса Мария, като грабна две палки и започва да бие по малките барабанчета. Борис Дали и Теди Александрова също извиват глас на сцената. Там някъде се мярка и Ваня, а най-много аплодисменти събира Деси Слава. След вечерта без храна, тя продължава в дискотеката без алкохол. Митко Пайнера е напуснал купона и пътува към Димитровград.

За да натрупа опит в бранша, в дискотеката се завъртя и младата певица Таня Маринова. Другите новобранци пропуснаха купона и се прибраха по домовете си,м както и по-опитните Милко Калайджиев, Анелия и Галин, също решиха, че нямат нужда от разпускане след събитието.

За концерта в Колодрума ще се говори дълго. С най-впечатляващо участие се разписа една от надеждите на новата генерация фолк диви в "Пайнер" – Ариа. Най-актуалната певица буквално удари в земята колежите си с визия, шоу и изпълнение, като именно заради нея по никакъв начин не се усети липсата на някои от звездите на "Пайнер", пише "Хотарена".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).