Разтревожени жители на "Тракия": Моля ви, помогнете!

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
19:04 / 20.08.2022
13568
Малко кученце е затворено повече от месец в циментов гараж насред поляна, при над 70 градуса температура. Животинчето лае денонощно и търси помощ. Жители на кв."Тракия“ искат да му помогнат, но не могат, защото е заключено. Сигналът подаде до редакцията на Plovdiv24.bg наша читателка, която каза, че е обиколила всички институции, с молба да направят нещо, но засега удря на камък. Всички си прехвърлят топката.

За кучето се знае, че не е безпризорно, че има собственик, но той явно не полага никакви грижи за него. "Той не го гледа и ще го умори, както е уморил още три хубави породисти кучета преди това. Те починаха, метнати отгоре на гаража“, разказа жената. Преди дни хората са пробвали да разбият вратата на гаража и да го изкарат, но не са успели.

"Мястото е на "Локомотив" Пловдив, но се ползва от собственика на гаража, който проявява това жестоко отношение към кучето“, разказа още подателката на сигнала. Върху гаража е имало преди време и гълъбарник, гълъбите също били измрели, твърдят хората.

"Възмутени сме, това е възрастен мъж, който явно не е на ясно как се гледат животни. Минаваме през поляната, където е гаража, всеки ден и сме свидетели на тази жестокост. Не можем да спим от жал, в безизходица сме, не знаем вече какво да направим. Моля ви да помогнете“, каза още жената.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).