Проблеми за голям пловдивски транспортен играч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:21 / 02.11.2022
16738
Кметът на община Карлово Емил Кабаиванов проведе спешна работна среща с Владимир Якимов, Иван Чернооков и Иван Чолаков – собственици и управители на три от най-големите транспортни фирми в района.

В разговора, провел се на 2 ноември, бяха обсъдени спешни мерки за осигуряване на обществен превоз на пътници по междуселищните линии, след като превозвачът "Хеброс Бус“, извършвал тези курсове, уведоми Община Карлово, че се оттегля от общинските маршрутни разписания.

В писмо от 1 ноември т.г. управителят на фирмата Веселин Дошков уверява кмета на община Карлово, че ще положи максимални усилия за изпълнение на разписанията в рамките на още 30 дни, но от днес повечето курсове са преустановени. 

По време на срещата с транспортните фирми бяха обсъдени техните възможности в най-кратък срок, до обявяване на обществена поръчка, да поемат обслужването на междуселищните линии.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).