Призрачен склад край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:27 / 23.10.2021
11918
Читател потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже какво е видял преди дни:

Здравейте, искам да сигнализирам за предприятие, което явно не работи, но по някаква причина цялата стока е на плаца пред халето им. Както се вижда от снимките, стоката дори е разпиляна по пътя.

Самият склад се намира между "Мерцедес" и "Либхер" в с. Радиново. Доколкото има табели, става въпрос за "Хюманита" АД, която пък от справки в търговския регистър се оказва е в несъстоятелност.

Така като се замисля, фирмата имаше магазин на Сточна гара, който също затвори - LaFiesta. Това обаче не означава, че трябва да има безстопанственост и да се замърсява околната среда и всеки, който влиза в Пловдив от София през южното околовръстно, да е свидетел на такова “бунище".

Репортер на медията ни се свърза с представител на въпросната фирма. Ето какво ни обясни той:

"Имахме такава доставка, при която бе изсипано едно количество отвън, което започна да се подрежда и обработва. Това бе преди известно време. Това е товаро-разтоварителна дейност, при която невинаги балите са в тяхната цялост. В повечето случаи няма разпаднали се бали. Фирмата работи, но е в затруднено положение. Несъстоятелността в момента е избегната и започна процедура по преструктуриране".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).