Пресичането като "Мисия невъзможна"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
08:35 / 06.10.2017
5165
Пловдивска майка се обърна към Plovdiv24.bg, за да сподели своите притеснения за опасностите, дебнещи по пътя, както и да се обърне с молба за разрешаване на проблема, касаещ пешеходната пътеката, която пресича прелеза и води до ОУ "Кочо Честеменски" на бул. "Копривщица".

"15 септември мина, а някои пешеходни пътеки, водещи към училището, още липсват. Конкретната пешеходна пътека е изтрита почти нацяло. Има знак, но никой не му обръща внимание. Колите не спират, защото едва ли не това място е забранено за пресичане. 

Всяка сутрин водя дъщеря си на училище и пресичането е мисия невъзможна, ако не започна да подавам знак с ръка някой да спре. Затвореният бул."Васил Априлов" допълнително усложнява обстановката, защото голям поток минава точно през бул. "Копривщица". 

Голямата молба на притеснената майка е на това място да се освежи пешеходната пътека, както и да се постави светлинен индикатор. "За да може децата да пресичат спокойно, а не да се чувстват така, сякаш пресичат на забранено място", коментира още тя.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).