Премахнаха катун на клошари от детска площадка в "Северен" след сигнал на граждани

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
08:43 / 20.08.2022
4206
След сигнал на граждани администрацията на "Северен“ премахна катун на клошари от детска площадка. Това съобщи за Plovdiv24.bg кметът на района Стоян Алексиев. Той призова хората да бъдат все така активни и да сигнализират веднага, щом забележат нередности.

Медията ни също се включи, като даде още по-голяма гласност на сигнала с една единствена цел - по-бързото разрешаване на проблема.

"Всичко е разчистено още преди няколко дни. Гражданин ни беше написал гневно писмо. Имаше и още няколко сигнала. Ние взехме мерки веднага. Наистина е имало клошари на детската площадка до бул. "Васил Априлов" 123, но вече всичко е премахнато. Хубаво е, когато гражданите и администрацията работим заедно, ние сме едно цяло. Когато се подадат сигнали, ние реагираме. Наши служители правят обходи, но няма как да видим всичко навреме“, каза Стоян Алексиев.

Районният кмет обясни, че площадката е чисто нова, наскоро реновирана, с ново осветление, с ново озеленяване около нея. "Мястото е доста хубаво и се посещава от много хора“, каза Стоян Алексиев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).