Празник за 8 март в община "Родопи", кметът Павел Михайлов с мил жест към дамите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:05 / 08.03.2022
1855
Кметът на община "Родопи" Павел Михайлов поднесе приятна изненада на дамите по повод Международния ден на жената -  8 март. Красиво аранжиран цветен букет посрещна всяка дама от общинска администрация в началото на работния ден, c пoжeлaниe за здpaве и мнoгo щастие.

И тази година ръководството спази традицията в Международния ден на жената да зарадва нежната част от експертите в Община "Родопи" с малък жест и няколко добри думи, ĸaтo нe пpoпycнa и дa им блaгoдapи зa eжeднeвнaтa paбoта, eнтycиaзмa и тъpпeниeтo, ĸoитo пoлaгaт, вcяĸa в pecopa, в ĸoйтo e aнгaжиpaнa.

Цветна изненада бе подготвена и за всички дами, кметове на осем от населените места в общината, както и за служителките по кметства.  Комплимент от кмета, букет от пролетни цветя получиха и всички жени, част от ОбС "Родопи".

"Жената е родена да дава живот, топлина, уют и спокойствие. Бъдете винаги тази част от човечеството, която прави живота по нежен, по-красив и по-добър", пожела кметът Павел Михайлов.

Не само в общинския център дамите бяха в празнично настроение още от сутринта. С много радост бяха изпълнени срещите на пенсионерките от община "Родопи" по случай Международния ден на жената. Кметът Павел Михайлов беше поканен на празненствата на пенсионерските клубове в селата Крумово и Марково. 

Първият посетен празник беше в село Марково. Дамите бяха трогнати от жеста – цвете за всяка от тях, поднесени от кмета на общината Павел Михайлов и кмета на селото Десислава Терзиева. Михайлов сподели, че ще продължи да застава зад всяка кауза за подобряването на живота в селото и общината.

Много настроение донесе посещението на Павел Михайлов и в Крумово. Там дамите също получиха цвете от общинския кмет и  мили думи от кмета на селото Румяна Самоковарева.

От своя страна, празнуващите дами не скриха възхищението и радостта си от вниманието и уважението, признавайки, че такъв мил жест им се случва за първи път.

"Трогнати сме от инициативата. Благодарим за прекрасния жест. Колко малко му трябва на човек", коментираха развълнувани представителките на нежния пол.

Дамите от третата възраст също за пореден път показаха ,че тачат традициите и празниците си и умеят от сърце да се веселят. Павел Михайловпоздрави всички присъстващи и им пожела да са все така дейни и весели, да посрещат още много празници заедно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (131):
10.03.2024 Атанас Кунчев изненада пенсионерките в "Коматево" с цвете и персонален
поздрав
09.03.2024 Адвокат от Пловдив за 8 март: Добре че минаха тези времена, имаше много
обидени
09.03.2024 Пловдив тотално неузнаваем в час пик, няма коли по улиците, трафикът
замря
08.03.2024 40% от фирмите у нас изобщо нямат жени в своите ръководни органи
08.03.2024 МГЕРБ със специален поздрав за дамите на 8 март
08.03.2024 Полицаи усмихнаха шофьорки в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).