Празник на книгата в ДГ "Мирослава"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:43 / 30.10.2020
2597
В навечерието на Деня на народните будители в ДГ "Мирослава“ се проведе традиционният за детската градина "Празник на книгата“. Всяко дете от съответната възрастова група имаше възможност, заедно с мама или татко, в семейната среда да пресъздаде своя любима приказка или вълшебен приказен герой, под формата на апликация, 3D модел, рисунка или колаж.

Част от родителите проявиха инициативност и представиха своите идеи като прочит на приказка онлайн.

"Празникът на книгата“ даде възможност на децата и техните семейства да разгърнат въображението и таланта си и да сбъднат някои свои детски мечти, карайки любимите си фантазни герои да оживеят в изложба на детската градина.

Всяка от групите представи участието си с изработване на "Голяма приказна книга“, както и в редица мероприятия като: "Прочети ми приказка“ – видео запис на родители с прочит на любима приказка; "Бележитите будители“ – изработване на проект за народните будители; "Картинна азбука“ – изработване на книжки с имена на децата; "Приказка без край“ – музикален етюд като поздрав към родителите; "Изработване на книжка – Всичко за мен“; "В царството на буквите“ – изработване на корони с букви.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).