Правят многофункционално спортно игрище на Гребната база

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:20 / 17.06.2015
4573
Кметът на Пловдив Иван Тотев направи първа копка на ново многофункционално спортно игрище в района на Гребната база, предаде репортер на Plovdiv24.bg. То ще бъде разположено в непосредствена близост до изграждащия се Младежки център.

Тотев, в присъствието на Георги Титюков и Димитър Колев, припомни, че това е решение на Общината да надгради проекта за Младежкия център.

На терен от около 10 дка ще бъдат изградени игрища за футбол, волейбол и баскетбол, а също и трибуна за 500 души, 1200 кв. м фитнес на открито. Срокът за изпълнение е 89 дни, което означава, че до средата на септември игрищата трябва да са готови. Инвестицията е за малко повече от 1 500 000 лева.

Градоначалникът подчерта, че паркове като "Лаута" и "Отдих и култура" привличат все повече посетители. Той поясни и, че игрищата ще са със свободен достъп, само за футболните такива ще се плаща по тарифа на ОбС.

Титюков поясни, че трибуната ще е алуминиева и ще може да се разглобява и ползва за други мероприятия и събития. Обясни, че терените ще имат и специална осветителна система.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).