Поредна доза неадекватни шофьори в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
09:15 / 25.07.2020
3203
Водач в нетрезво състояние и двама управлявали личните си автомобили под въздействие на наркотични вещества са задържани за извършените престъпления по пътищата през изминалото денонощие, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

При проверка малко след 22 часа на 23 юли, служители на Първо РУ установили, че 36 годишен водач на "Тойота корола“ управлява превозното средство след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 1,25 промила.

Установен и задържан е и водач на "Ситроен ксара пикасо“, управлявал превозното средство под въздействие на амфетамин. При личен обиск от 36 годишния мъж е иззета и марихуана.

След полунощ на 23 юли автопатрул на РУ Стамболийски спрял за проверка водач на лек автомобил "Фиат пунто“. Превозното средство било управлявано от 28 годишен криминално проявен от село Мало Конаре. Драг чек тестът реагирал положително за употреба на амфетамин и канабис. Младият мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. Под наблюдение на прокуратурата е започнато бързо производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).