Полицията удари в "Столипиново"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:29 / 13.08.2020
6307
В следобедните часове на вчерашния ден служители на сектор "Криминална полиция" на Шесто РУ извършили проверка на къща в кв. "Столипиново". Последвали претърсвания в имот на улица "Грамос", и други две помещения - гараж и изба, стопанисвани от 39-годишен криминално проявен мъж.

При преминаване през замаскирана врата в част от избеното помещение бил обособен цех за рязане на тютюн. От проверените адреси са иззети машина за рязане на тютюн, електорнна везна, 14 бали с тютюневи листа, както и нарязана листна маса, съхранявана в кашони.

Иззетото количество възлиза на над 650 кг. Като съпричастни към иззетите вещи иса задържани двама мъже - 39- годишният собственик на цеха и неговият 34-годишен работник.

И двамата задържани са добре познати на полицията с криминалните си прояви - единият за извършени престъпления с незаконна търговия на безакцизни стоки, а другият – по линия на наркотиците. Работата по документиране на случая продължава под надзора на Районна прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).