Полиция отведе пловдивски протестър по време на тържеството за Независимостта на България

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:18 / 22.09.2020
29036
Едно от най-често срещаните лица по време на протестите в Пловдив – Райчин Рачев, направи неуспешен опит да провали тържественото отбелязване на 112-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България в града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В самия край на тържеството пред Колоната на Независимостта в градинката на Гроздовия пазар Райчев започна да говори с мегафон в ръка.

"Може би виждате разликата между г-н Гешов – наш дипломатически представител преди 112 години и примерно г-жа Поптодорова. Тя също беше наш представител в една империя. Тази госпожа обаче прибираше това, което й попаднеше под ръка по време на пътувания. Има разлика между онзи елит и настоящия политически елит, нали?“ каза пловдивчанинът.

В този момент речта му бе спряна от двама представители на общинска полиция, които го отведоха от мястото, а след това му направиха проверка на личните документи. В крайна сметка всичко приключи спокойно и без излишно напрежение.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).