Полицаи позвъниха на вратата на пловдивско семейство в 23,35 ч., шокът бе огромен!

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
13:46 / 10.04.2019
54498
Полицаи шокираха семейство в Пловдив с изненадващо посещение малко преди полунощ. Това твърди читателка на Plovdiv24.bg. Ето какво разказа жената: "Здравейте, драга редакция, искам да споделя с Вас какво ми се случи тази нощ. В 23,35 часа в дома ми се позвъни. Ние като повечето нормални семейства вече спяхме. Съпругът ми стана и се оказа, че е полиция. Естествено отворихме в очакване на най-страшната новина, но се оказа, че господа полицаите са решили да ни връчат призовка за свидетел, подчертавам свидетел, а не обвиняем по това време на денонощието.

Искам да отбележа, че на адреса денонощно има човек и преди този час никой не е правил опит да се свърже с нас. Пиша Ви, защото съм възмутена. Мисля, че в една нормална държава това не бива да се случва. След въпросното посещение не можахме да заспим до сутринта,

Днес синът ни има класна, а ние сме на работа след 2-3 валериана. Това ли са нашите служители на реда, може би трябва да ги сложа в кавички. Има ли инстанция, която да защитава и нашите права или обикновеният човек има само задължения в нашата европейска държава?"

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).