Пловдивски ученици подават ръка в борбата за живот на младия Георги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:58 / 01.12.2020
4648
През месец декември ученици от пловдивската младежка организация - PTPI "Smiles", ще проведат благотворителна онлайн кампания за събиране на средства за свой връстник, болен от левкемия. Става дума за Георги Китипов от Пловдив, който след три рецидива на рака днес се бори с най-коварния.

Първите събития ще са на 5 и 6 декември. Те ще са под формата на уебинари със задължителен вход, като всички събрани средства ще бъдат дарени за каузата. Темите са достъпни за хора на всякаква възраст, но могат да бъдат особено вдъхновяващи за младите в тези тежки времена на социална изолация. Тук има повече информация за момчето, нуждаещо се от помощ: https://www.facebook.com/helpgeorgi/

А ето това е програмата:

05.12.- "Разговор с бъдещето" с Никола Данаилов, експерт в сферата на технологиите, и преподаватели от УНСС. Събитието ще се проведе на английски език и ще разгледа темите за изкуствения интелект и бъдещето на човечеството.

За повече информация: https://www.facebook.com/events/375482653660907

06.12. - среща-дискусия на тема "Нулев отпадък" с Вера Маркова - създателят на Green Revolucia, първият магазин с нулев отпадък в България, и Йордана Йосифова, ученичка в 12-ти клас.

За повече информация: https://fb.me/e/1jUQSRqFa

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).