Пловдивската полиция се похвали с няколко задържани наркодилъри

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:16 / 08.04.2019
1508
Пловдивската полиция се похвали с няколко задържани наркодилъри. Наркодилър бе задържан в четвъртък от служители на Шесто РУ в Пловдив. В хода на процесуални и следствени действия, осъществени под ръководството на Окръжната прокуратура, разследващите иззели от адреса на 46-годишен криминално проявен и осъждан мъж 17 пакетчета хероин.

Срещу извършителя е образувано бързо производство по чл. 354а, ал.1 от НК, работата по документиране на случая продължава. Два дни по-късно в ареста на районното управление попаднали и трима асеновградчани на 24, 29 и 33 години, засечени на улица в квартал "Столипиново" с общо 12 пакетчета високорисково наркотично вещество от рода на канабиноидите.

Мъжете също са известни на служителите на реда. Задържани са за срок до 24 часа. Образувани са бързи производства. Подобни действия предприели и полицаи от Първомай спрямо 21-годишен местен жител, който съхранявал в жилището си суха зелена листна маса, реагирала на марихуана.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).