Пловдивчанин се притесни за парка на "Знаме", кметът на "Западен" отговори

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
15:05 / 31.03.2019
4655
В контекст на вълненията около зелената система на Пловдив читател на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да сподели притеснения за бъдещия парк, който трябва да се обособи на място на бившата детска градина "Мир"; кметът на район "Западен" отговори, съобщи и няколко добри новини по този повод. 

Писмото: 

"Редовен читател съм на вашата медия! Бих искал да се обърна към вас за съдействие. В началото на месец март районният кмет на "Западен" г-н Колев съобщи, че се започва работа по новия парк на ул. "Знаме" с първа стъпка заравняване на терена с хумус. Уви, вече е краят на месец март и все още не са започнали с изграждането на новия парк. Притесненията са ми, че това пространство ще си остане така до появата на на някой инвеститор и парк няма да има. Бих се радвал, ако успеете да проучите този казус, силно се надявам на това място да няма бетон, а да стане един чудесен парк за нашите деца."

Отговорът: 

Кметът на район "Западен" Димитър Колев подчерта, че от дълго време съдбата на терена е ясна и тя е само и единствено парк, от началото на новата седмица, което съвпада и с началото на месец април, работниците започват по-съществената видима дейност с оформяне на алеите.

ТУК може да си припомните какви са големите плановете на районния кмет по проекта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).